bkwebtasarim’s blog

Bk web tasarım ve profesyonel seo hizmetleri - http://www.bkwebtasarim.com

Sultanbeyli Oto Kurtarma

Sultanbeyli Oto Kurtarma - 0533 655 20 55

Hızlı Ekonomik ve Profesyonel çözümler sunan firmamız Sultanbeyli’de siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Aracınızla ilgile herhangi bir sorun yaşadığınız zaman Nilsu Oto Kurtarma’yı aramanız yeterlidir. Son model araçlarımızla ve güvenliğinizi ön planda tutan eğitimli personellerimizle araçlarınız her zaman en kısa sürede ve ekonomik bir şekilde istenilen yere aracınızın çekme işlemi gerçekleştirilir.
Çağrı merkezimizi aradığınız zaman aracınızı çekmeden önce yapılabilecekler hakkında size bilgiler verilir. Örneğin aracınızın kontağını açtığınızda elektrik gelmiyorsa bununla ilgili yapılabilecekler hakkında bilgiler verilir sigorta kutusunun açılıp kontrol etmeniz sağlanır bozuk sigortanın olup olmadığı tespit edilince arızalı ise değişim yapılması telefonda söylenir halen sorun devam ederse o zaman tam donanımlı araçlarımız yola çıkar ve sizi istediğiniz yere güvenli bir şekilde oto çekme işlemi gerçekleştirilir.
Aracınız her ne kadar servis bakımlı olsa da araçlar arıza yapabilmekte ya da lastiği patlayıp aracınızın yakıtı bitebilir bunlar gibi karşılaşabileceğiniz birçok sorunda 7/24 bizi arayabilirsiniz.
Hızlı Ekonomik ve Profesyonel Hizmeti ilke edinmiş firmamız siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyar.Bize ulaşabileceğiniz telefon numaramız 0533 655 20 55

Oto Kurtarıcı

Nilsu Oto Kurtarıcı

http://www.otokurtarmacekici.com

köpek kulübeleri