bkwebtasarim’s blog

Bk web tasarım ve profesyonel seo hizmetleri - http://www.bkwebtasarim.com

Şile Oto Kurtarma - 0533 655 20 55

 

Şile oto kurtarma yol yardım Nilsu Oto Kurtarma hizmet bölgesinde olup tüm mahallerinde hizmet vermektedir. Aracınızla ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda çağrı merkezimizi aradığınız anda profesyonel ekibimiz ihtiyacınızı belirler ve size uygun ve gerekli donanımda araçlarımız en kısa sürede yanınıza ulaşır. Gerekli güvenlik önlemleri derhal alınıp aracın yükleme işlemi gerçekleştirilir ve istediğiniz servise çekme işlemi gerçekleştirilir.
Şile İstanbul’un nadide ilçelerinden birisi olup İstanbul’un en güzel sahillerine sahiptir. Çoğunlukla rastladığımız olaylardan biriside kumsalda araçların kuma batmasıdır aracınızla ilgili böyle bir sorun yaşadığınız zamanda bizi aramanız yeterlidir derhal aracımız yola çıkıp oto kurtarma işlemini yapmaktayız. Şile’de yaz aylarında turist yoğunlu olmasından dolayı trafik çok yoğundur havanında sıcak olmasından dolayı araçlar çok kısa sürede hararet yapmakta ve arıza yapmaktadır bu ve buna benzer durumlarda en yakın servise araba çekme işlemini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.
Hızlı Ekonomik ve profesyonel hizmeti ilke edinmiş firmamız siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyar.
7/24 bize ulaşabileceğiniz telefon numaramız 0533 655 20 55
Şile Hakkında;
Şile İstanbul iline bağlı bir ilçedir. En büyük gelir kaynağı turizmdir. Marmara bölgesinin kuzey doğusunda Karadeniz’e kıyısı bulunmaktadır. Şile’nin %80 gibi büyük bir bölümü ormanlık alanlarla kaplıdır. Aralarında doğal plajlara sahip 60 km’lik sahil şeridine sahiptir. Özellikle doğa tutkunlarının İstanbul’a geldikleri zaman uğramaları gereken İstanbul’un en güzel ilçelerinden birisidir.
Şile’ye gidildiği zaman gezilmesi gereken yerlerin başında Ağlayan Kayalar, Değirmen Çayırı Şelalesi, Hacıllı Şelalesi, Kum baba Tepesi, On Bir Göller Vadisi kesinlikle uğramadan gidilmemesi gereken yerlerdir.

http://www.otokurtarmacekici.com

Kamelya